Operativ projektledare Kristianstad

Vi fortsätter våra framgångar i Sverige och söker efter en operativ projektledare för ett mätarbytesprojekt i Kristianstad.

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda platskontor/lager, anläggningar eller liknande projekt.

Som underentreprenör till internationella mätarleverantören Landis+Gyr har SMARTservice fått uppdraget att installera ca 28.000 elmätare för C4 Elnät AB.

Tillsammans med dina nya kollegor kommer du att ingå i ett team med goda möjligheter att påverka projektet och därmed skapa synliga resultat tillsammans med andra. Vi söker dig som är beredd att göra det lilla extra för att teamet ska lyckas.

Din uppgift blir att se till att arbetet sker strukturerat och att elmätarna byts ut vid avtalad tidpunkt. Att arbeta i tidspressade projekt med höga krav på kvalitet och noggrannhet gör att du måste vara både strukturerad och självdisciplinerad.

Du blir ansvarig för det dagliga operativa arbetet på ditt platskontor och får tillgång till rutiner och stödverktyg som använts vid byte av elmätare i våra andra tidigare genomförda projekt. Kvalitet, god arbetsmiljö och säkerhetstänk är vägledande när vi skapar resultat.

Du rapporterar direkt till vår projektägare och din arbetsplats är i Kristianstad. Projektägare och andra nyckelpersoner finns på kontoret i Helsingborg eller på huvudkontoret i Hønefoss. Dessa är mobila och tillgängliga när så krävs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Operativ och daglig styrning av projekt
  • Projektuppföljning (planering och statuskontroll) – tillsammans med projektägare och arbetsledare för installation
  • Säkerställa kvalitet och att kraven på miljö, arbetsmiljö och säkerhet uppfylls
  • Rapportering
  • Säkra samverkan och effektiva arbetsprocesser
  • Logistikkontroll
  • Bistå i arbetet med att få mest möjligt effektiva dagar för montörerna 
  • Vara en bra operativ ledare som är delaktig i det dagliga arbetet, förmedlar våra värderingar och stöttar dina medarbetare så att de kan utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt

Dina kvalifikationer som operativ projektledare:
Det är kännetecknande för dig att du är nyfiken och angelägen att hitta lösningar och du trivs med att tänka övergripande och strategiskt. Dessutom är du bra på kontraktsförvaltning, att projektera och leda projekt. Som person är du en naturlig ledartyp av modernt snitt – du delar generöst med dig av dina kunskaper och är samtidigt bra på att vägleda ditt team.

Vi ser gärna att du har utbildning inom elbranschen alternativt bygg och anläggningsbranschen, samt erfarenhet som projektledare de senaste åren. Annan formell utbildning och erfarenhet kan också vara aktuell. Bas-P och Bas-U är meriterande.

Vi söker dig som vill arbeta i projekt hela vägen från planering till genomförande och som sporras av den intensiva och spännande dialog som förs dagligen. Det är viktigt att kunna kommunicera bra, både kring vad vi förväntar oss av varandra och hur vi ligger till i projektet. God kommunikation skapar dessutom både trygghet och arbetsglädje hos medarbetarna. Du är en lagspelare, bra på att kommunicera klart och tydligt och är positiv i ditt bemötande av såväl våra kunder, underentreprenör som medarbetare.

Tjänsten är en projektanställning med tillträde efter avtal. Mätarbytesprojektet i Kristianstad kommer att pågå i ungefär ett år med start i Q1 2021 och om du är flexibel i din vardag och positivt inställd till viss pendling, kan det finnas möjligheter i andra projekt i framtiden.

Skriv gärna några ord om varför du gillar att arbeta i projekt och skicka det tillsammans med ditt CV till oss.